Henk Daleman: veelzijdig en pragmatisch

Gavia pass, BolzanoSinds 2003 is Daleman Kompas succesvol actief onder de dynamische leiding van Henk Daleman. Zijn ervaring als loopbaanadviseur bij een outplacementbureau, manager bij een grote dienstverlenende organisatie en met maatschappelijk werk vormde een ideaal fundament voor het onderscheidende vermogen van Daleman Kompas.

Zijn kracht? Vitaliteit, veelzijdigheid, persoonlijke focus en vooral: een praktijkgerichte aanpak op weg naar een tastbaar resultaat. Helder stelt Henk Daleman in een samenwerking met u de wederzijdse doelen en voorwaarden. Ideale bakens op de route naar meer vitaliteit, inspiratie en nieuwe perspectieven voor de toekomst.

Sterk werk door samenwerken

Daleman Kompas heeft de expertise, de kennis en instrumenten in huis om medewerkers te begeleiden bij de heroriëntatie op eigen mogelijkheden, kwaliteiten en ambities. Uiteraard hoort daar ook de concrete vormgeving van de nieuwe ideeën en plannen bij. Is aanvullende expertise gewenst? Dan put Daleman Kompas uit een uitgebreid netwerk van zelfstandige coaches en acteurs, psychologen, interim managers en P&O adviseurs.