Doordacht in doelgroepen

road towards the sunsetzoek een onafhankelijke
en deskundige koers

Reorganisaties, faillissementen, conflicten, ziekte, burn-out en stress zijn enkele van de vele redenen waarom leidinggevenden Daleman Kompas inschakelen. Bijvoorbeeld om zelf een nieuwe route te vinden. Of voor hun collega-leidinggevenden en managers. Alle cliënten hebben één ding gemeen; zij hebben een werkgerelateerde vraag en zoeken een onafhankelijke, deskundige koers bij het beantwoorden hiervan. Daleman Kompas reikt het kompas aan om deze route te vinden én te bewandelen.

Daleman Kompas richt zich in de kern op drie doelgroepen:

  • De zorg in de brede zin.
  • De maakindustrie.
  • De zakelijke dienstverlening.

Veelzijdige opdrachtgevers

Vooral werken wij in opdracht van directies, managers en HRM afdelingen van non-profit instellingen en ziekenhuizen, bedrijven in de Metalelektro, outplacementorganisaties, uitvoeringsorganisatie UWV, arbo diensten, collega trainings- en coachbureaus en particulieren.

Erkend

Henk Daleman is aangesloten bij de NOLOC, de beroepsvereniging voor professionals werkzaam op het gebied van loopbaanbegeleiding, outplacement en coaching. Ook is hij gecertificeerd consulent voor enkele assessment instrumenten van het Management Development Institute en Tri Metrix.